Rabu, 3 Februari 2010

Dalam Bas

Aku tertidur dalam bas tadi. Boleh? Haha. Nasib baik la bebudak dalam bas tu tak habis turun lagi. Kalau tak, segan la pula aku tidur sesorang dalam bas tu. Hopefully, tak jadi lagi la perkara ni. Huhu. Jatuh la saham aku. Erk. Ada ke? Haha. Well, the reason why aku tertidur, maybe, aku tak cukup tidur malam tadi. Mana tak cukup tidur, kekonon study hard serta study smart. Whatever. Pagi tu ada quiz and test, one after another. It's for paper Industrial Chemistry. We took the quiz first, then, the test. Mati. Sudah la quiz tu tak banyak mana markah aku. Test? Tunggu dan lihat je la nanti. Aku harapkan yang terbaik walaupun aku tahu aku tak dapat jawab most of the questions yang sangat simple bak kata my lecturer. Kan? Simple la sangat. Menangis aku sepanjang perjalanan nak ke tempat menunggu bas. Huhu. Fuhhh...


19 ulasan:

Hans berkata...

haha cian .. gd luck ..

ai@reel berkata...

eheheh.penat sangat kot.....

Qarl berkata...

ga ga ga

Hizami, qarl pun dh selalu begitu

tp chill je la

HIZAMI berkata...

hans:
ahha. kesian kan? huhu.

yoe berkata...

xpe mi, kalo yg kali ni x berapa okay.... nanti next time buat lebih baik.... :)

HIZAMI berkata...

ai@reel:
ya. kemungkinan besar. hehe. penat.

HIZAMI berkata...

qarl:
ahha. really? boleh la mi tidur dgn nyenyak dlm bas lepas ni. hehe.

HIZAMI berkata...

yoe:
hopefully. isk. memang sedih la td. tak dapat nak jawab dgn baik. hurm.

aZizoL berkata...

kalo aku ngntok xdenye nk stay up..

tido itu penting wooooo...

huhu

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

sayangnya kita pegi hari yg berbeza kan ?

kamoo sabtu kita p ahad.

kalau tak leyh berpoto shame2 :-)

avegalion berkata...

gambate!

HIZAMI berkata...

azizol:
ahha. kamu pandai dan bijak. aku tak macam tu. huhu. ;d

HIZAMI berkata...

miss loly:
tu la. nape tak plan samaII??? huhu.

HIZAMI berkata...

avegalion:
ahha. ;D

AdiE berkata...

myb x cukup hard n smart kot..huhuhu
x mo la nangis2...nnti sham lg jatuh...

~daniel adie~

HIZAMI berkata...

adie:
ahha. nangis leh jatuhkan saham ek? kalau camtuh, fahrin ahmad??? hehe.

hari2 sbagai ocelot berkata...

alalalalallalala tertidow ea..
kikikikiikiki
sham xjtuh pon juz drop jew hahaahahaha (^_^)

hari2 sbagai ocelot berkata...

alalalalallalala tertidow ea..
kikikikiikiki
sham xjtuh pon juz drop jew hahaahahaha (^_^)

hari2 sbagai ocelot berkata...

alalalalallalala tertidow ea..
kikikikiikiki
sham xjtuh pon juz drop jew hahaahahaha (^_^)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com