Rabu, 3 Februari 2010

Dalam Bas

Aku tertidur dalam bas tadi. Boleh? Haha. Nasib baik la bebudak dalam bas tu tak habis turun lagi. Kalau tak, segan la pula aku tidur sesorang dalam bas tu. Hopefully, tak jadi lagi la perkara ni. Huhu. Jatuh la saham aku. Erk. Ada ke? Haha. Well, the reason why aku tertidur, maybe, aku tak cukup tidur malam tadi. Mana tak cukup tidur, kekonon study hard serta study smart. Whatever. Pagi tu ada quiz and test, one after another. It's for paper Industrial Chemistry. We took the quiz first, then, the test. Mati. Sudah la quiz tu tak banyak mana markah aku. Test? Tunggu dan lihat je la nanti. Aku harapkan yang terbaik walaupun aku tahu aku tak dapat jawab most of the questions yang sangat simple bak kata my lecturer. Kan? Simple la sangat. Menangis aku sepanjang perjalanan nak ke tempat menunggu bas. Huhu. Fuhhh...


19 ulasan:

  1. haha cian .. gd luck ..

    BalasPadam
  2. eheheh.penat sangat kot.....

    BalasPadam
  3. ga ga ga

    Hizami, qarl pun dh selalu begitu

    tp chill je la

    BalasPadam
  4. hans:
    ahha. kesian kan? huhu.

    BalasPadam
  5. xpe mi, kalo yg kali ni x berapa okay.... nanti next time buat lebih baik.... :)

    BalasPadam
  6. ai@reel:
    ya. kemungkinan besar. hehe. penat.

    BalasPadam
  7. qarl:
    ahha. really? boleh la mi tidur dgn nyenyak dlm bas lepas ni. hehe.

    BalasPadam
  8. yoe:
    hopefully. isk. memang sedih la td. tak dapat nak jawab dgn baik. hurm.

    BalasPadam
  9. kalo aku ngntok xdenye nk stay up..

    tido itu penting wooooo...

    huhu

    BalasPadam
  10. sayangnya kita pegi hari yg berbeza kan ?

    kamoo sabtu kita p ahad.

    kalau tak leyh berpoto shame2 :-)

    BalasPadam
  11. azizol:
    ahha. kamu pandai dan bijak. aku tak macam tu. huhu. ;d

    BalasPadam
  12. miss loly:
    tu la. nape tak plan samaII??? huhu.

    BalasPadam
  13. myb x cukup hard n smart kot..huhuhu
    x mo la nangis2...nnti sham lg jatuh...

    ~daniel adie~

    BalasPadam
  14. adie:
    ahha. nangis leh jatuhkan saham ek? kalau camtuh, fahrin ahmad??? hehe.

    BalasPadam
  15. alalalalallalala tertidow ea..
    kikikikiikiki
    sham xjtuh pon juz drop jew hahaahahaha (^_^)

    BalasPadam
  16. alalalalallalala tertidow ea..
    kikikikiikiki
    sham xjtuh pon juz drop jew hahaahahaha (^_^)

    BalasPadam
  17. alalalalallalala tertidow ea..
    kikikikiikiki
    sham xjtuh pon juz drop jew hahaahahaha (^_^)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com