Isnin, 8 Februari 2010

Aku Hizami Dia Beyonce

Ni la Auntie Beyonce yang suka makan nasi goreng Pattaya tapi taknak telur. Boleh?

Halo guys! I can feel your halo... halo... halo... Kan? Sampai kiamat la aku halo ni. Huhu. Tetiba la entry ni ada nama Beyonce. Sorry Auntie B. Nak tumpang populariti you. Hehe. Erk. Kaitan dengan story for today? Tak ada kaitan langsung even sebesar zarah pun. Huhu. Ya. Hari ni hari Isnin. Hari sibuk sedunia. Kan? Dengan feeling malas nak siapkan esaimen, bosan mendengar lecture dan lagi bosan bila kepala otak dah tak terima apa-apa lagi dah. Mana tak, kelas tiga jam berterusan. Then, rehat sejam. Lepas tu, sambung lagi. Kan? Mati lah. Ya. I know la. Ini kehidupan seorang pelajar. A lot of assignments, kekurangan masa tidur (betul ke?) dan juga banyak gila terlibat dengan program-program universiti. Hadap je la... Kan?

By the way, next week dah start cuti for Chinese New Year. Tak sabar la pula nak cuti. Tension la stay kat Tanjong Malim ni lama-lama. Sorry TM. Hehe. Eh, we students UPSI call Tanjong Malim as TM here. Bukan Telekom Malaysia tau. Or apa-apa wordings yang ada bersulur-paut dengan jenama TM ni. Contoh la Taknak Merokok, Taknak Mandi, Taknak Membaca, Menulis dan Mengira. Boleh? By the way, aku nak kena amik adik aku kat UiTM Shah Alam la. Hari Jumaat next week. But, takut sesat la pula. Bukan hebat mana nak choose ikut jalan mana satu. Ya. Tak ingat sangat jalan hari tu. Macam mana ek? Ada sesiapa tahu tak the exact direction to go UiTM Shah Alam tu? I mean where to head from Tanjong Malim ni. Hurm.

Senyum lagi even ada ulser kat bibir tu. Adusss.

p/s: Nak cuti sekarang... Boleh? Erk.

15 ulasan:

  1. hizami,

    d most ting tong u've ever made rasenya!

    ga ga ga

    i dh la ngantuk kot, then tergelak sebentar....

    i suke makcik taylor swift & lady gaga lg then makcik beyonce tuh

    ha ha ha

    BalasPadam
  2. qarl:
    ahha. i dah tak tahu nak taip apa lagi. so, mula la merepek tak tentu pasal. kan? ahha. thanks by the way. ;D

    BalasPadam
  3. wah auntie b u hawt kot..tergoda i.

    BalasPadam
  4. nabil:
    ya? nanti i kasi no public fon dia. k?

    BalasPadam
  5. oh manisnya... manisnya senyuman mu!!!

    macam penah dengar lagu ni.. tapi di mana yaa.. yg pastu bukan lagu beyonce la ek

    BalasPadam
  6. shin:
    ahha. eh, bkn beyonce dah rakam balik lagu tu ek? huhu.

    BalasPadam
  7. hahha...
    ulser bibir... sampai entry pun huruhara ek... ehhehe





    p/s: nak cepat ulser baik... letak garam kat situ.. ada berani?! hehehhe

    BalasPadam
  8. avegalion:
    ahha. tahu. but taknak r try. ahha. nangis la ti. huhu.

    BalasPadam
  9. Wah aunty kau ke? jelez aku... hehehe

    BalasPadam
  10. alalalalalalalalalalalala cian diew adew ulcer kt bibir..
    kumur la ngan air gram.. mmg pedih tpi insyaallah awk pyew ulcer 2 cpat baik..

    BalasPadam
  11. faiz:
    ahha. lebih kurang r. ahha~

    BalasPadam
  12. ocelot:
    ahha. dah biasa la. lebih suka ulser tu elok sendiri. hehe.

    BalasPadam
  13. dah okay belom ulser tu mi???

    BalasPadam
  14. pesal xde taknak makan?
    mesti xsanggup kan?
    haha

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com