Isnin, 8 Februari 2010

Aku Hizami Dia Beyonce

Ni la Auntie Beyonce yang suka makan nasi goreng Pattaya tapi taknak telur. Boleh?

Halo guys! I can feel your halo... halo... halo... Kan? Sampai kiamat la aku halo ni. Huhu. Tetiba la entry ni ada nama Beyonce. Sorry Auntie B. Nak tumpang populariti you. Hehe. Erk. Kaitan dengan story for today? Tak ada kaitan langsung even sebesar zarah pun. Huhu. Ya. Hari ni hari Isnin. Hari sibuk sedunia. Kan? Dengan feeling malas nak siapkan esaimen, bosan mendengar lecture dan lagi bosan bila kepala otak dah tak terima apa-apa lagi dah. Mana tak, kelas tiga jam berterusan. Then, rehat sejam. Lepas tu, sambung lagi. Kan? Mati lah. Ya. I know la. Ini kehidupan seorang pelajar. A lot of assignments, kekurangan masa tidur (betul ke?) dan juga banyak gila terlibat dengan program-program universiti. Hadap je la... Kan?

By the way, next week dah start cuti for Chinese New Year. Tak sabar la pula nak cuti. Tension la stay kat Tanjong Malim ni lama-lama. Sorry TM. Hehe. Eh, we students UPSI call Tanjong Malim as TM here. Bukan Telekom Malaysia tau. Or apa-apa wordings yang ada bersulur-paut dengan jenama TM ni. Contoh la Taknak Merokok, Taknak Mandi, Taknak Membaca, Menulis dan Mengira. Boleh? By the way, aku nak kena amik adik aku kat UiTM Shah Alam la. Hari Jumaat next week. But, takut sesat la pula. Bukan hebat mana nak choose ikut jalan mana satu. Ya. Tak ingat sangat jalan hari tu. Macam mana ek? Ada sesiapa tahu tak the exact direction to go UiTM Shah Alam tu? I mean where to head from Tanjong Malim ni. Hurm.

Senyum lagi even ada ulser kat bibir tu. Adusss.

p/s: Nak cuti sekarang... Boleh? Erk.

15 ulasan:

Qarl berkata...

hizami,

d most ting tong u've ever made rasenya!

ga ga ga

i dh la ngantuk kot, then tergelak sebentar....

i suke makcik taylor swift & lady gaga lg then makcik beyonce tuh

ha ha ha

HIZAMI berkata...

qarl:
ahha. i dah tak tahu nak taip apa lagi. so, mula la merepek tak tentu pasal. kan? ahha. thanks by the way. ;D

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

wah auntie b u hawt kot..tergoda i.

HIZAMI berkata...

nabil:
ya? nanti i kasi no public fon dia. k?

i'm shin... i'm inesen berkata...

oh manisnya... manisnya senyuman mu!!!

macam penah dengar lagu ni.. tapi di mana yaa.. yg pastu bukan lagu beyonce la ek

HIZAMI berkata...

shin:
ahha. eh, bkn beyonce dah rakam balik lagu tu ek? huhu.

avegalion berkata...

hahha...
ulser bibir... sampai entry pun huruhara ek... ehhehe





p/s: nak cepat ulser baik... letak garam kat situ.. ada berani?! hehehhe

HIZAMI berkata...

avegalion:
ahha. tahu. but taknak r try. ahha. nangis la ti. huhu.

::FAIZ FARISH:: berkata...

Wah aunty kau ke? jelez aku... hehehe

hari2 sbagai ocelot berkata...

alalalalalalalalalalalala cian diew adew ulcer kt bibir..
kumur la ngan air gram.. mmg pedih tpi insyaallah awk pyew ulcer 2 cpat baik..

HIZAMI berkata...

faiz:
ahha. lebih kurang r. ahha~

HIZAMI berkata...

ocelot:
ahha. dah biasa la. lebih suka ulser tu elok sendiri. hehe.

yoe berkata...

dah okay belom ulser tu mi???

HIZAMI berkata...

yoe:
ahha. lom lg.

laila berkata...

pesal xde taknak makan?
mesti xsanggup kan?
haha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com