Ahad, 20 Disember 2009

Ring Ding Dong

Fuhhh... Da berape lame ek haku tak tulis hape-hape kat sini? Agak lame la jugak. Aiy0h. Haku sangat malas kebelakangan neh. I mean, super lazy... Ya. Haku tak ta0 la pulak nape haku malas ma0 update bl0g neh. Haha. But, haku gigihkan gak kudrat nak taip segala hape yang mungkin takde pekdah dan manfaat kat mana-mana manusia. Yang penting, k0rang layankan jerk bl0g haku neh. W0keyh? Hehe.

Well, semalam haku gi kuar teng0k wayang. And the m0vie was ZOMBIELAND. What the? Hurm. Sangat menyesal. Ad0i... Nape la haku sengal sangat nak gi teng0k cite camtuh? Help me guys!!! Cite tuh tak layak p0n berada di panggung wayang. Siriyes hampeh... St0ryline macam gampang. Totally sangat b0san. Even ZOMBIE KG PISANG lagik lawak samd0l wahai kekawan. Haha. Haku expect cite tuh ley la bagik lawak gila tahap gaban. But, sangat biasa dan n0thing great ab0ut this m0vie. Rubbish. Haha. Fr0m 5 stars, I'll give 0nly 1. W0ops...


W0keyh. Lupekan that m0vie. Neh nak cite kat kekawan tentang peristiwa yang haku hargai sangat-sangat. Sangat nice. Ya. Mungkin bagi kekawan sekalian, peristiwa neh takde r best mane p0n, but, haku agak terusik la. Hurm. Selesai teng0k wayang, it's time t0 g0 h0me. My m0m dah dalam m0de 'ku seru' tyme tuh. Nak taknak, haku kena balek la. Haha. Haku gi dengan Nana [sister], Apit [c0usin] dan Zura [c0usin]. I dr0ve. S0, tyme nak kuar fr0m the car park, memang agak berderet la kereta-kereta lain nak kuar gak. Can y0u guys imagine, ada 3 simpang in which all the cars nak kuar melalui the same exit. S0 memang agak tersekat la kat situh. One by one kereta menyelit. Haku nak menyelit gak but it was like everyb0dy sangat rakus dan ganas nak menyelit gak. Hey... Haku p0n nak kuar! Haha. W0keyh. Haku bagik r d0rang laluan dulu. But then, a car st0pped and die bagik laluan kat haku. Aiy0h. At first, macam teragak-agak la jugak. Ye r. Bet0l ke die bagik laluan kat haku? Haha. Tyme haku nga pening-pening lalat nak menyelit ke tak, 0ne car fr0m the fr0nt pulak nak menyelit. I was like w0i!!! Haha. Kekawan ta0 tak, kereta yang bagik haku laluan tuh gi bl0ck laluan kereta yang nak menyelit tuh! Memang die tak bagik kereta tuh menyelit. Bet0l-bet0l die bagik laluan kat haku! Aiy0h. Terharu haku. Hentah berape kali haku hangkat tangan kat die. She's a lady. A chinese. Dan haku sangat hargai hape yang die lakukan tadi. Ya. Maybe she n0ticed yang haku d0k bagi laluan kat kereta-kereta lain sampaikan haku lak tak dapat nak kuar. Hehe. I kn0w she may n0t read my bl0g, but, I really wanted t0 say that I l0ve her! Haha.


p/s: S0metimes a small thing can make a big difference.

28 ulasan:

  1. klu aku jd amoi tu pon aku kasi budak2 cumil ni jalan lu. untung2 dpt no fon. ahahaha...

    p/s nape budak melaka lately cumil2 ek? aha.

    BalasPadam
  2. search kat FB.. kot2 la jumpa.. ;)

    BalasPadam
  3. syuk: ahaha. apekah? bia bet0i... huhu~

    BalasPadam
  4. zuewairy: ahaha. cane nk carik? l0l. nk type lady gaga ke? 0_o!

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. opss..lagi skali comment..senang betul dah fall in love ye...howoe

    BalasPadam
  7. oh, I know how u feel.. (^^,)

    eh, btw, pesal Super Junior takdak dlm list K-Pop kat seblah nih?.. ini tidak adil! mereka sgt HOT ok?.. =D

    BalasPadam
  8. hahahaha

    type lady gaga je lah

    BalasPadam
  9. miss l0lly: w0h0ooooooooooooo... ahaha. =D

    BalasPadam
  10. nabil: erk. ungkapan luv tuh verbally, n0t em0tionally. k? ahaha. takkan semudah ituh la. ahha~ =d

    BalasPadam
  11. najmie: ahha. i n0e la SuJu tuh sgt bez. but, th0se s0ngs yg kat sebelah neh merupakan latest hits yg sgt bez. hehe. if SuJu da release new + h0t s0ng, i'll update la. hehe. s0rry s0rry. =D

    BalasPadam
  12. karl: da try. tapi x jumpe la. ahha. cane ek? aku da buntu neh. o_0!

    BalasPadam
  13. moh nengok citer oghang biru!!

    BalasPadam
  14. suke sgt ur p/s..
    sory..komen xde kene mengene psl ur entry..huhuhu

    BalasPadam
  15. haha..mesti amoy cantek..sbb tu fall in love..

    BalasPadam
  16. iman: ahha. j0m! ehhe. avatar!!!

    BalasPadam
  17. adie: kan? i think i pernah dgr la qu0te like this s0mewhere. but tak hengat la pul0k... huhu. tp sgt bez qu0te neh. =D

    BalasPadam
  18. iyllienaz: erk. actually i can't see her face clearly at that m0ment. c0z the drama sebabak tuh happened in a blink 0f an eye jek. huhu. =D

    BalasPadam
  19. baik hati sungguh amoi tuh..
    congratz for being able to stole dat amoi 'heart'..
    hehehhe...

    BalasPadam
  20. aku: ahaha. i was n0t stealing her heart. l0l. cume die sgt baik hati. w0keyh? hehe.

    BalasPadam
  21. nice people..
    seldom found malay people like her..
    sorry..
    bukan nak kutuk bangsa sendri tapi that's the truth..

    BalasPadam
  22. kalo lady gaga xdpt.. kamo search la amoi cantik kat FB tuh.. ;)

    BalasPadam
  23. shah: ahha. erk. really? well, i guess ade gak la. but kite jek x terserempak dgn d0rang. hehe. kan?

    BalasPadam
  24. bile nk bwk nek kete ni ahhahaa

    BalasPadam
  25. if aku kalau bwk kete tambah2x lg drive kat KL just berani2x redah je cuz sbb kalau tggu jwpn nye tak sampai2x rumah r..well actually perhatian kpd driver2x sume korg ble drive jgn r selfish sgt cuz kesian driver2x cm 'siput lumpuh' cm aku ni and mcm tuan punye blog ni gak (hihi..jokin)..haha..

    BalasPadam
  26. dizla: yep. kdgII aku p0n men selit jek. x keysah p0n maneII kete. tp kdgII gak aku x smpy ati nk selit. ye r. bkn kite je nk cpt. kalu da tdesak, i have t0. hehe~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com