Isnin, 30 November 2009

Klinik Keluarga

Hurm. Aku gi anta nenek aku gi klinik neh. With B0b, Nana, Kak Zura and Qaseh. Die sakit ape entah aku p0n tak pasti. Da gi check. D0ct0r said maybe angin jek. Die bagik 0bat gastrik and 0bat ape entah. Erk. S0ri tak hengat. Huhu.

Nak k0ngsi cite pasal nenek aku neh. Nenek aku neh merupakan mak kepade ayah aku. Hurm. Die ade 9 0rang anak. Ade Mak L0ng, Pak Ngah, Mak Lang, Mama, Pak Itam, Pak Acik, Pak Teh, Pak Anjang dan Busu. By the way, Mak Lang jek yang tinggal dengan nenek aku tuh. Yang lain sume da ade family masing-masing and tinggal di merata semenanjung Malaysia. Bapak aku neh Pak Itam.

Well, baru-baru neh kan kite ade menyambut kedatangan Aidiladha right? Hurm. Agak-agak k0rang kan, berape ramai yang ade kat kamp0ng nenek aku tuh? Erk. Mak L0ng, Mak Lang, Pak Itam. The pr0bability was 0ne 0ver three. 0k. Nenek aku tuh d0k kat Melaka gak. Dekat jek dengan umah aku. S0, pagi Jumaat tuh aku sekeluarga gi r datang kat kamp0ng nenek aku. Hurm. Sian nenek aku. Die tak masak rendang p0n taw0n neh tak seperti taw0n-taw0n sebelum neh. Hurm. Die da ta0 k0t takde anak-anak die yang nak balek. 0k. Aku takta0 la ape masalah anak-anak die tuh sampai taknak jeng0k nenek aku. Even kejap p0n aku rase k0mfem nenek aku da gumbira tak hengat dunia. Merasalah k0rang kal0 da tua ti. Just wait. What g0es ar0und c0mes ar0und... Tetibe feeling JT pulak... Lupe la nak tekankan kat sini, anak-anak die tak d0k ja0h p0n.



p/s: Aku mend0akan agar aku dan kawan-kawan dija0hkan sekali sifat seperti itu. I l0ve my parents s0 much!!!

3 ulasan:

  1. yup agreed with u.. sometimes bengkek gak ngan org yg layan parent die cam tu selfish... pakcik2 n makcik2 aku pon sama je.. ale2 mak aku gak yg kene buat.. huhuhu sbb 2 aku sayang mak bapak aku sb die org care atuk aku.. kekekkee

    BalasPadam
  2. ahaha.
    yep.
    bet0i.
    hurm.
    senasib la ni ek?
    ahaha.
    ;D

    BalasPadam
  3. [url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
    [b]Una gran guia de ganar dinero[/b]
    Hemos hallado la mejor pagina web en internet de como ganar dinero desde casa. Como nos ha sido de interes para nosotros, tambien les puede ser de utilidad a ustedes. No son solo metodos de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos de ganar dinero en internet...
    [b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com