Khamis, 2 Julai 2009

Finale Hang Out

1st July 2009. Wednesday. I went out with some of my friends, seramai 4 orang [fuyyoh, ramai tuh!] and temankan dorang gi membeli serte membelah bebarang kat 4 shopping complexes. Korang bayangkan... Da bayangkan ke belom ni? Hehe. 1st, we went to Dataran Pahlawan (DP). Then, Mahkota Parade (MP), Jaya Jusco (JJ) and lastly, Mydin. Aiyoh. Penat gile babon! I felt like I was in a marathon. We used to enter the same stores even like million times! Gile. But, it was accepted. Luckily, it may turn out to be our last meeting before all of us go back to school. Hehehe.

In the car. Thank God I was not driving.

Troli terbesar kat Mydin.
And claimed as the biggest in Malaysia!
Tapi takde sape pon nak gune troli ni.
Apekah?

But, the most happening moment, we watched movie 'ICE AGE 3 : DAWN OF THE DINOSAURS' la. Bez gile! Sape da tengok ek? Hahaha. Aku gelak ketawa riang ria ribena je sepanjang mase aku dok dalam panggung tuh. Sampai la satu tahap, aku rase macam semue ilmu aku telah hilang satu-persatu dan semakin pupus dalam kepale hotak aku ni. Gile. Kalau la korang rase-rase nak hilangkan segale-male ilmu di dade, korang wajib tonton filem ni. Tambahan pulak, filem ni boleh menghilangkan tekanan perasaan yang korang alami serte mungkin dapat menghapuskan ingatan korang same sekali. Amacam? Menarik kan?

Guess what? Sid curik tetelor dinosaur ituh!

Still lagi memburu the same thing since his 1st appearance.

You know, the biggest and maybe the most scary dinosaur
in this movie, the name is Rudy!
Hahaha. Tak menggambarkan keganasan
yang melampau pon jike dirujuk kat name tersebut.

20 ulasan:

  1. wah bestnye. Aku tak sempat tgk wayang tadi. cadang nak tengok transformers. Menangis aku semua orang dah tgk, aku blum tgk lagi. Huahua

    BalasPadam
  2. haha. tu r pesal. aku x sempat tgk transformers! so, dats y aku nk tgk ICE AGE 3 ni gegile sbb aku xnk ketinggalan. sbb aku da tgk da 1st one dan da 2nd. tp mmg kelakar tahap dewi remaje la!

    BalasPadam
  3. best tak citer Ice Age 3? Ingat nak gi tengok weekend ni...

    BalasPadam
  4. ejay, bez! kalu nk hav fun la. kalu prefer cite serius-mius, better tgk laen la kot. hehe. neway, mmg enjoy~

    BalasPadam
  5. hoho...
    tgh dok sebok shopping pon ko sempat lg nak snap pics segala ni kan... gigih noo...

    blogger tegar tul nih... hehe

    BalasPadam
  6. wahh2 best hang out.lyn ice age yer hehee

    BalasPadam
  7. to adam : haha. xd r. at least ade bukti. huahua~

    to rizz : layan gak r~ ;P

    BalasPadam
  8. baguih jgk ko ni zami. publish pust beli belah. ada upah x???

    BalasPadam
  9. haha.

    ade la plak.

    upah?

    xd.

    aku mmg baek ati.

    nak tolong shopping complex berkenaan~

    BalasPadam
  10. tengku: x r. kat panggung tuh, xd 3d. s0,tgk jela ape yg ade. hehehe. =)

    BalasPadam
  11. OMG!

    ise age is fucking hilarious!!!!

    ;)

    BalasPadam
  12. F: memang gile bez! nak mamp0s aku ketawe hakhakhak dlm pangg0ng tanpe mengendahkn pakcik makcik skema kat situh~ =P

    BalasPadam
  13. owhh yaaa... hahaha..
    gue nggak tgk lg dowhh!!
    :p
    hmmm...

    BalasPadam
  14. aiy0h. nape x gi tgk? j0m tgk nak? =P

    BalasPadam
  15. Assalamu'alaikum...Ice Age 1 2 pon best apetah lagi 3 ..x sbar nak tengok...

    BalasPadam
  16. wahh jeleznye dpt hang out lg..hu3

    BalasPadam
  17. afiq: mest tgk~
    kotak: haha. nak jelez nape?

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com