Khamis, 2 Julai 2009

Finale Hang Out

1st July 2009. Wednesday. I went out with some of my friends, seramai 4 orang [fuyyoh, ramai tuh!] and temankan dorang gi membeli serte membelah bebarang kat 4 shopping complexes. Korang bayangkan... Da bayangkan ke belom ni? Hehe. 1st, we went to Dataran Pahlawan (DP). Then, Mahkota Parade (MP), Jaya Jusco (JJ) and lastly, Mydin. Aiyoh. Penat gile babon! I felt like I was in a marathon. We used to enter the same stores even like million times! Gile. But, it was accepted. Luckily, it may turn out to be our last meeting before all of us go back to school. Hehehe.

In the car. Thank God I was not driving.

Troli terbesar kat Mydin.
And claimed as the biggest in Malaysia!
Tapi takde sape pon nak gune troli ni.
Apekah?

But, the most happening moment, we watched movie 'ICE AGE 3 : DAWN OF THE DINOSAURS' la. Bez gile! Sape da tengok ek? Hahaha. Aku gelak ketawa riang ria ribena je sepanjang mase aku dok dalam panggung tuh. Sampai la satu tahap, aku rase macam semue ilmu aku telah hilang satu-persatu dan semakin pupus dalam kepale hotak aku ni. Gile. Kalau la korang rase-rase nak hilangkan segale-male ilmu di dade, korang wajib tonton filem ni. Tambahan pulak, filem ni boleh menghilangkan tekanan perasaan yang korang alami serte mungkin dapat menghapuskan ingatan korang same sekali. Amacam? Menarik kan?

Guess what? Sid curik tetelor dinosaur ituh!

Still lagi memburu the same thing since his 1st appearance.

You know, the biggest and maybe the most scary dinosaur
in this movie, the name is Rudy!
Hahaha. Tak menggambarkan keganasan
yang melampau pon jike dirujuk kat name tersebut.

20 ulasan:

EIPUL berkata...

wah bestnye. Aku tak sempat tgk wayang tadi. cadang nak tengok transformers. Menangis aku semua orang dah tgk, aku blum tgk lagi. Huahua

HIZAMI berkata...

haha. tu r pesal. aku x sempat tgk transformers! so, dats y aku nk tgk ICE AGE 3 ni gegile sbb aku xnk ketinggalan. sbb aku da tgk da 1st one dan da 2nd. tp mmg kelakar tahap dewi remaje la!

Ejay berkata...

best tak citer Ice Age 3? Ingat nak gi tengok weekend ni...

HIZAMI berkata...

ejay, bez! kalu nk hav fun la. kalu prefer cite serius-mius, better tgk laen la kot. hehe. neway, mmg enjoy~

Adam Arjuna berkata...

hoho...
tgh dok sebok shopping pon ko sempat lg nak snap pics segala ni kan... gigih noo...

blogger tegar tul nih... hehe

rizz berkata...

wahh2 best hang out.lyn ice age yer hehee

HIZAMI berkata...

to adam : haha. xd r. at least ade bukti. huahua~

to rizz : layan gak r~ ;P

gurl_sisNbro berkata...

baguih jgk ko ni zami. publish pust beli belah. ada upah x???

HIZAMI berkata...

haha.

ade la plak.

upah?

xd.

aku mmg baek ati.

nak tolong shopping complex berkenaan~

gurlZ_SisNbrO berkata...

caye la ko ni zami.

tengku_fir21 berkata...

tgk yg 3d kerr?

HIZAMI berkata...

tengku: x r. kat panggung tuh, xd 3d. s0,tgk jela ape yg ade. hehehe. =)

F berkata...

OMG!

ise age is fucking hilarious!!!!

;)

HIZAMI berkata...

F: memang gile bez! nak mamp0s aku ketawe hakhakhak dlm pangg0ng tanpe mengendahkn pakcik makcik skema kat situh~ =P

WadieBentley berkata...

owhh yaaa... hahaha..
gue nggak tgk lg dowhh!!
:p
hmmm...

HIZAMI berkata...

aiy0h. nape x gi tgk? j0m tgk nak? =P

4fiq berkata...

Assalamu'alaikum...Ice Age 1 2 pon best apetah lagi 3 ..x sbar nak tengok...

Kotak Hati berkata...

wahh jeleznye dpt hang out lg..hu3

HIZAMI berkata...

afiq: mest tgk~
kotak: haha. nak jelez nape?

piECES oF ME berkata...

mmg filem ni best glerr

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com